Diplomă de excelență pentru proiectul e-learning www.studii.movca.md

Echipei Asociației Obștești MOVCA i-a fost acordată vineri, 9 septembrie, o diplomă de excelență pentru proiectul e-learning www.studii.movca.md

Diploma a fost înmânată Victoriei Ceban, coordonatoare de proiect CNFA, și Xeniei Martînov, manager de proiecte MOVCA, în cadrul Galei de Excelență în Educația din Republica Moldova, desfășurată la Chișinău de PRIAevents, sub egida ASEM.

Evenimentul a avut scopul de a identifica, recunoaște, promova și celebra persoanele, instituțiile sau proiectele care au excelat în domeniul educației din țara noastră, precum și munca excepțională întreprinsă în acest sector.

Platforma de instruire online în principiile agriculturii ecologice www.studii.movca.md a fost creată de Asociația MOVCA în cadrul proiectului „Portalul educațional e-learning în agricultura ecologică”.

Proiectul a fost finanțat de Programul de granturi mici al Facilității Globale de Mediu și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). La realizarea lui a contribuit şi continuă și în prezent să acorde suport Programul „Farmer-to-Farmer”, finanțat de USAID și implementat de CNFA Moldova.

În acest moment, utilizatorii platformei www.studii.movca.md pot urmări gratuit 40 de lecţii video cu o durată de aproximativ 10 minute fiecare, împărțite în nouă module. 

În timpul apropiat, cursul va fi completat cu zece subiecte noi, iar în viitor urmează a fi elaborate și un nou curs, tematic, cel existent fiind unul introductiv.

La finalizarea cursului, cunoștințele utilizatorilor sunt testate online, iar certificatul de absolvire este generat în mod automat.

Vezi și alte noutăți