Devino membru

Suntem o asociație neguvernamentală, bazată pe membri, pentru agricultura ecologică și produsele ecologice din Republica Moldova. Prin crearea de rețele, advocacy și o gamă largă de servicii și activități, lucrăm împreună pentru a încuraja adoptarea practicilor de agricultură ecologică în Moldova. Ne angajăm să împărtășim veștile bune despre impactul pozitiv a practicelor ecologice asupra durabilității pe termen lung pentru terenurile agricole și mediu. De asemenea, transmitem consumatorilor, comercianților cu amănuntul, mass-media și altor actori în sănătatea și mijloacele de trai ale tuturor moldovenilor atributele nutriționale superioare ale produselor ecologice.

 

Membrii noștri sunt fermieri-producători, procesatori, exportatori, consultanți, comercianți cu amănuntul, consumatori activi, organizații și alte părți interesate. Invităm pe oricine care este interesat de cultivarea și consumul ecologic să se alăture organizației noastre. Există mai multe opțiuni diferite de aderare.

Avem 5 categorii de membri:

 

A. Fermieri
(1-9 ha)

Fermieri certificați ecologic sau cei ce doresc a se converti la agricultura ecologică în curând ce au până la 9 ha de teren.

360_F_577526376_mzZi34izP71RQClG3iEPAXJmyNTWPOLY

B.Fermieri
(9.01-
50 ha)

Fermieri certificați ecologic sau cei ce doresc a se converti la agricultura ecologică în curând ce au de la 9.01 până la 50 ha de teren agricol.

C.Fermieri
(50.01-
100 ha)

Fermieri certificați ecologic sau cei ce doresc a se converti la agricultura ecologică în curând ce au de la 50.01 până la 100 ha de teren agricol.

D. Fermieri
(100+ ha)

Fermieri certificați ecologic sau cei ce doresc a se converti la agricultura ecologică în curând ce au mai mult de 100.01 ha de teren.

E. Entități din lanțul valoric

Entități din lanțul valoric al agriculturii ecologice, inclusiv procesatori, organisme de certificare, distribuitori și alte companii.

Contactează echipa executivă dacă ai careva întrebări. Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebare.