Programe și servicii

Advocacy

Membrii MOVCA au posibilitatea să informeze Consiliul de Administrare și echipa executivă despre provocările legate de cadrul normativ pe care le întâmpină iar aceștia vor fi responsabili de documentarea și argumentarea acestora în fața decidenților.

Membrii MOVCA pot beneficia de suport din partea echipei MOVCA și pentru necesități individuale la un preț preferențial.

Facilitarea contactului cu diferiți actori cheie

Membrii MOVCA au posibilitatea să participe la discuții cu diferiți actori cheie, în funcție de interesele comune ale acestora. Boardul și echipa executivă își asumă responsabilitatea de a facilita contactul cu actorii cheie respectivi și de a comunica tuturor membrilor informațiile relevante obținute.

Participarea la evenimente de business

Membrii MOVCA beneficiază de suport din partea echipei executive pentru participarea la târguri, expoziții, întâlniri de afaceri etc. Suportul poate fi sub forma pregătirilor logistice, de promovare și chiar de obținere a unui preț preferențial și/sau acoperirea integrala ale anumitor cheltuieli de participare (în cazul în care MOVCA are stabilit un parteneriat cu o organizație donatoare).

Schimb de experiență

Acces preferențial la experți naționali și/sau internaționali cu care asociația a stabilit colaborare (1 expert internațional valorează 1000$ ziua).

Acces la informațiile de contact ale membrilor asociației.

Promovare media

Promovarea membrilor pe pagina web a asociației.

Articole pe Facebook despre membri individual (articol de bine ați venit, istorii de succes, participări la evenimente, etc.).

Postări distribuite pe contul de instagram al asociației.

Facilitarea vânzărilor

Acces la platforma biofood.md care asigură vânzări cu costuri de vânzare mici și totodată promovarea produselor tale.

Suport informațional

Newsletter informativ cu activități aferente sectorului.

Servicii

Cost preferențial la prestarea serviciilor din partea asociației.