Optimizare a funcțiilor platformei de instruire online www.studii.movca.md

Noi funcții au fost adăugate pe singura platformă de instruire online în agricultura ecologică din țara noastră (www.studii.movca.md), funcții ce contribuie la creșterea vitezei de navigare și a utilității site-ului.

Astfel, pe paginile cu lecţii online ale platformei au fost adăugate butoanele „următoarea” şi „înapoi”, ca utilizatorii să nu mai revină de fiecare dată la „meniu” pentru a accesa o altă înregistrare video.

Concomitent, a fost actualizat si designul paginii, care este unul minimalist și corespunde acum cu noul logo al Asociației MOVCA.

De asemenea, în cadrul cursului de lecţii video a fost integrat şi testul final, care anterior putea fi susţinut doar cu implicarea unui membru al echipei MOVCA.

Totodată, a fost adăugată și funcția de generare automată a certificatelor de absolvire pentru persoanele fizice care au urmărit tot materialul video și au răspuns corect la cel puțin 70% din întrebările testului final. Aceste certificate pot fi folosite în calitate de document ce atestă pregătirea profesională necesar în momentul depunerii dosarului pentru obținerea subvențiilor.

Amintim că Guvernul a aprobat, la începutul lunii aprilie, o hotărâre ce prevede sporirea accesului producătorilor agricoli în sistem ecologic la subvenții. Prin același document a fost majorat și sprijinul financiar acordat pentru conversie în domeniul agriculturii ecologice și pentru menținerea acestui tip de producere în domeniul vegetal.

De menționat că lucrările de optimizare a funcțiilor platformei www.studii.movca.md au fost finanțate de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Vezi și alte noutăți