Asociației MOVCA i-a fost acordată o diplomă în cadrul Galei Femeilor din Agricultură

Asociației MOVCA i-a fost decernată o diplomă de merit în cadrul Gala Femeilor din Agricultura Moldovei, organizată pe 16 iunie la Chișinău.

„Sunt onorată să reprezint la acest eveniment Asociația MOVCA, dar cu atât mai onorată că sunt la un eveniment unde sunt premiate femeile”, a menționat Tatiana Nistorică, președinta Asociației MOVCA, căreia i-a fost înmânată diploma.

„Vreau să menționez că în asociația noastră jumătate din membri sunt femei și sunt femei curajoase, pentru că pentru a face agricultură ecologică este nevoie de curaj, de suflet și multă speranță. De aceea, le mulțumesc tuturor mebrilor asociației noastre, care fac o muncă deosebită, dar și organizatorilor pentru mențiune”, a adăugat președinta MOVCA.

O gală a femeilor din agricultura Moldovei a fost organizată în premieră pentru țara noastră. În cadrul evenimentului au fost apreciate eforturile și contribuția a peste 20 de femei care au investit resurse financiare, timp, muncă și cunoștințe în dezvoltarea agriculturii țării noastre.

În context, a avut loc și o expoziție de produse agricole la care platforma de vânzări online MOVCA BioFood a fost prezentă cu întregul asortiment de mărfuri realizate de membrii asociației. 

Gala Femeilor din Agricultura Moldovei a fost organizată de PRIAevents, având ca parteneri principali FinComBankKaufland MoldovaSmart Credit și Federația Națională a Fermierilor din Moldova.

Vezi mai multe articole