Mai multe companii moldovenești din agricultura ecologică au participat la Biofach 2022

Un grup de companii membre ale Asociației „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) au participat în perioada 26-29 iulie la cea mai mare expoziție de produse ecologice din lume – „Biofach”. 

Expoziția a avut loc în orașul Nürnberg, Germania, iar în acest an Asociația MOVCA a participat la ea pentru a patra oară consecutiv cu stand de țară.

Pentru a prezenta țara la „Biofach 2022” au fost selectați prin concurs trei agenți economici –  „Agroelit” SRL, „Crama Domnească” SRL și grupul de companii „Prograin Organic”. Totodată, la expoziție va lua parte și Asociația MOVCA în calitate de participant distinct.  

„Biofach” le oferă producătorilor posibilitate să stabilească parteneriate, să acumuleze experiență în promovarea produselor și să se informeze despre ultimele tendințe din agricultura ecologică mondială.

Participarea ţării noastre la „Biofach” este posibilă datorită suportului financiar oferit de  Agenția de Investiții a Republicii Moldova și Programul „Farmer-to-Farmer”, implementat de CNFA Moldova cu suportul USAID.

 

Pentru detalii:

Victoria CEBAN, directoarea executivă a Asociației MOVCA
Tel.: 078 315 587
projects@movca.org
www.movca.md

Vezi mai multe articole