Întâlnire cu IFAD Italia


Astăzi MOVCA s-a întâlnit cu reprezentanții Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD), și anume: domnii Youssef Brahimi și Renauld Colmant, specialiști pe mediu, doamna Shazreh Hussein, specialistă pe targeting – toți din cadrul IFAD Italia, alături de omologii săi – Vitalie Ababii și Marcela Vatamaniuc, din cadrul IFAD Moldova.

Am discutat despre situația la zi din domeniul Agriculturii Ecologice, dar și posibilitatea colaborării dintre MOVCA și IFAD pe domeniul dat.

Amintim că IFAD a implementat editarea Manualului de instruire pentru formatori și fermieri: Sistemul de Agricultură Ecologică și a susținut două ediții de Cursuri de instruire a formatorilor în Agricultura Ecologică. Mai mult despre aceasta AICI.

De asemenea, IFAD a donat Asociației MOVCA 50 de manuale pentru membrii noștri, pentru care le sîntem foarte recunoscători!

IFAD oferă Granturi pentru procurarea tehnicii agricole, inclusiv în domeniul Agriculturii Ecologice și Granturi pentru finanțarea măsurilor de adaptare a sistemelor de producere agricolă la schimbările climatice.

[envira-gallery id=”1230″]


Lasă un răspuns