Seminar „Aplicarea tehnologiilor ecologice în sistemele integrate de gestionare a dăunătorilor”


Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor vă invită în numele Proiectului „Consolidarea capacităților regionale pentru aplicarea tehnologiilor ecologice în sistemele integrate de gestionare a dăunătorilor” să participaţi la Seminarul cu asistență financiară din partea Programului de Cooperare Teritorială a Parteneriatului Estic (EaPTC) Moldova – Ucraina cu genericul: Aplicarea tehnologiilor ecologice în sistemele integrate de gestionare a dăunătorilor.

Scopul seminarului constă în creșterea nivelului de conștientizare și dobândirea de competențe în aplicarea metodelor biologice moderne de protecție a plantelor împotriva bolilor și dăunătorilor în rândul agricultorilor, a specialiștilor în protecția plantelor, a studenților din universitățile și colegiile relevante și a altor părți interesate.

Seminarul va avea loc la data de 6 – 7 noiembrie 2018, str. Pădurilor 20, mun. Chişinău, în incinta Sălii de Şedinţe, etajul 2, Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor, cu începere la orele 09:00.

În cadrul seminarului vor fi organizate prezentări, discuţii în grup şi realizat un field-trip.

Vă rugăm respectuos să confirmaţi participarea Dvs. la Seminar până la data de 01 noiembrie la următorul număr de telefon: 069234594 sau prin e-mail: tgs.05@mail.ru

Agenda evenimentului poate fi descărcată de AICI.


Lasă un răspuns