Vizita de studiu în Polonia


În perioada 5-8 decembrie 2018, MOVCA, cu susținerea financiară a People In Need Moldova, a organizat o vizită de studiu la Expoziția de produse Naturale și Ecologice „Ekogala” din Regiunea Subcarpatia, Polonia.

În expediție au participat reprezentanții a 15 companii, printre care producători, procesatori și distribuitori de produse ecologice din Republica Moldova.

În data 6 decembrie am vizitat compania Becla, un producător și procesator din regiune. Acolo, gazdele Alina și Vaslav Becla, ne-au prezentat istoria companiei lor, ne-au oferit să degustăm produsele lor (fructe și legume uscate, amestecuri de ceai) și ne-au făcut o excursie la mica lor producere.

[envira-gallery id=”1737″]

În data de 7 decembrie am vizitat Expoziția Ekogala, ce a avut loc lîngă orașul Rzeszow. La expoziție au participant peste 140 expozanți din toată Polonia, dar și din alte țări, precum China, Ucraina și România. Dacă pînă acum am mai văzut ceaiuri, sucuri, fructe uscate, uleiuri, legume proaspete, ouă și produse lactate ecologice, atunci aici, în afară de acestea, am mai văzut și produse din carne, certificate ecologic.

[envira-gallery id=”1751″]

Și, nu în ultimul rînd, am avut posibilitate să prezentăm și cîteva produse ecologice din Republica Moldova. Acestea au fost apreciate de vizitatorii polonezi!


Un răspuns la “Vizita de studiu în Polonia”

Lasă un răspuns