MOVCA va participa la MOLDAGROTECH (spring)


În perioada 13-16 martie 2019 va avea loc cea de-a XXXVI-a ediție a Expoziției Internaţionale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial „Moldagrotech” (ediția de primăvară).

Compania Micu&Co SRL (eBio.md), un membru MOVCA, care va participa la această expoziție cu prezentarea unui tractor HTA-250 „Slobojaneț”, ne-a oferit în cadrul standului său un spațiu pentru necesitățile asociației.

Deci, MOVCA va fi prezentă la expoziție și, desigur, va informa potențialii fermieri ecologici despre activitatea asociației, va servi lumea cu mostre de produse ecologice de la membri și va participa la Masa rotundă cu tema „Susținerea agriculturii ecologice în RM”, care va avea loc pe data de 15.03.2019, în Sala de conferințe a Pavilionului central.

De asemenea, MOVCA va distribui Planner-ele pentru membrii săi care au completat Chestionarul „InfOrganic”, care are ca scop evaluarea necesităților în rîndul fermierilor moldoveni cu privire la informațiile despre Agricultura ecologică.


Lasă un răspuns