Ziua Câmpului de Soia ecologică la SRL Agroelit


Asociația Donau Soja și SRL Agroelit vă adresează invitația de a participa la Ziua cîmpului, organizată la platforma demonstrativă pentru soia crescută în regim ecologic.

Marți, 23.07.2019, ora 9:00, SRL Agroelit, s. Fîntînița, r. Drochia.

Program:

9:00 – Înregistrarea participanților la câmpul SRL Agroelit în Drochia.

9:30 – Deschiderea „Ziua câmpului de soia”, cuvânt de salut din partea Asociației DONAU SOIA, Ambasadei Austriei în Moldova, Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, SRL Agroelit.

10:15 – Prezentarea soiurilor de soia (8) la Lotul demonstrativ. Prezentarea experiențelor: norma de semănat, metodele de semănat, inocularea semințelor, epoca de semănat, protecția plantelor, administrarea îngrășămintelor în perioada de vegetație. Discuții.

12:30 – Prânzul

Coordonate GPS: 48.1035, 27.6764

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului “Creșterea competitivității sectorului agroalimentar prin integrarea în lanțurile valorice interne și globale în special a sectorului cultivării soiei” a Programului “Dezvoltarea Zonelor Rurale în Republica Moldova (DevRAM), finanțat de Uniunea Europeana și implementat de Agenția de Dezvoltare a Austriei (ADA), în parteneriat cu Donau Soja Austria și Centrul Educațional “ProDidactica”, în colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

La organizarea platformei demonstrative și-au adus contribuția companiile AgraForUm GmbH, DAYMSA și FPC Bioprotect SRL, Rizobacter, BHS Bio Innovation SRL, Belchim Crop Protection Romania.

Persoane de contact:
SRL Agroelit: Mihai Bostan
Tel: +373 (0) 69647004

Donau Soja: Galina Leașenco
Tel: 069137734
E-mail: moldova@donausoja.org


Lasă un răspuns