Cum a fost la Zilele Americii în Chișinău


În perioada 6-8 și 13-15 septembrie curent, Ambasada SUA organizează Zilele Americii în Republica Moldova. Vineri, 6 septembrie, a avut loc ediția de la Chișinău.

Programul evenimentului a inclus servirea participanților cu mâncare clasică americană, concert de muzică interpretat de trupa americană „Ginetta’s Vendetta” și proiecția filmului „Femeia fantastică”.

Asociația MOVCA a participat și ea la acest eveniment, alături de partenerii și prietenii noștri de la CNFA Moldova (proiectul Farmer-to-Farmer), unde am expus standul cu produse ecologice autohtone (proiectul „ECO Moldova” inițiat de Agenția de Investiții): uleiuri și produse nucifere de la Biantti, ceai ecologic de la BIO-Cămara, miere în conversie de la Regina Naturii, pistil și fructe uscate de la Castravet Ludmila, produse cosmetice de la Viorica-Cosmetic și bineînțeles vin ecologic de la Equinox.

De asemenea, am servit participanții de la eveniment cu pop-corn ecologic de la ebio.md cu ulei de la Biantti și cu Ice Tea de la BIO-Cămara. Rîndul cu doritori s-a terminat doar atunci cînd s-au terminat pop-cornul și ceaiul!

Vedeți cum a fost la evenimentul de la Chișinău (6.09.2019):


Lasă un răspuns