Forumului pentru antreprenori și studenți „ECO pentru Eco – afacere, pasiune și mod sănătos de viață”


În data de 30 octombrie 2019, la Facultatea Economie a Universității Agrare de Stat din Moldova (UASM), va avea loc Eco-Forumul pentru antreprenori și studenți cu tema „ECO (Europa Centrală și Orientală) pentru Eco – afacere, pasiune și mod sănătos de viață”. Acest forum este organizat pentru tinerii antreprenori și studenți.

Obiectivul forumului este asigurarea participării persoanelor care practică agricultura ecologică, au tangență cu acest domeniu, intenționează să practice sau doresc să se informeze despre sistemul de agricultură ecologică.

Participanții forumului vor fi antreprenori certificați sau în proces de conversie ecologică, proiecte și finanțatori ce facilitează dezvoltarea agriculturii ecologice, instituții și agenții de stat, profesori și studenți de la UASM, mass-media, etc.

Scopul conferinței – informarea, schimb de informații și promovarea dezvoltării agriculturii ecologice în rândul tinerilor.

Obiectivele conferinței:

  1. Informarea și promovare a dezvoltării afacerilor ți agriculturii ecologice
  2. Sensibilizarea autorităților publice despre importanta susținerii și promovării dezvoltării afacerilor și agriculturii ecologice de către tineri antreprenori
  3. Familiarizarea tinerilor antreprenori cu oportunitățile de finanțare / susținere oferite de stat și partenerii de dezvoltare

Comitetul organizatoric:

  • Centrul de Reușită Universitară al UASM;
  • Asociația Patronală „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA);
  • Facultatea Economie, Catedra „Business și administrare”, UASM

Parteneri și sponsori:

  1. Agenția Universitară a Francofoniei (AUF);
  2. Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova (MOVCA);
  3. Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM)

Parteneri informaționali: Agro TV Moldova, Eco FM și Agrobiznes.md

Data și locul: 30 octombrie 2019, Facultatea de Economie, Aula E7, UASM, strada Mircești 44, mun. Chișinău, Republica Moldova.


3 răspunsuri la “Forumului pentru antreprenori și studenți „ECO pentru Eco – afacere, pasiune și mod sănătos de viață””

Lasă un răspuns