La mulți ani ecologici!


Bucurați-vă împreună de cele mai frumoase sărbători, întruniri de familie, prieteni, cântați împreună Colinde, gustați cele mai delicioase bucate și creați momente speciale de care să vă amintiți întregul an!

Anul 2020 aduce cîteva schimbări funcționale în activitatea Asociației MOVCA:

  1. Conform deciziei Adunării Generale, subsemnatul Micu Alexei, am fost ales membru in Consiliul de administrare al MOVCA și voi deține totodată și funcția de Vice-președinte al Asociației. Am hotărît că trebuie să-mi concentrez energia și resursele pentru dezvoltarea companiei SRL Micu&CO și îmi doresc crearea unei ferme ecologice de găini ouătoare. Vă voi informa despre activitățile mele pe pagina FB ebio.md.

  2. Din data 01.01.2020, Papuc Natalia este Directorul executiv al Asociației MOVCA. Ea gestionează activitatea curentă a Asociației; Proiectul de e-learnig, finanțat de GEF MOLDOVA și CNFA MOLDOVA; Conferința Internațională „Eco-Forum Moldova 2020” care se va desfășura pe 3 iunie 2020, pregătit cu suportul proiectului UKZUZ și reprezentat de Cristina Colun.

  3. Nicolae Negară este în continuare responsabil de lucrul cu membrii Asociației; Comunicare; Organizarea Cursurilor de instruire în domeniul ecologic. Cea mai importantă activitate a lui este participarea MOVCA la Expoziția ecologică din Nürnberg, Germania – „BioFach 2020”. Vă rog să-l contactați direct pentru această activitate.

Felicit din numele Asociației MOVCA pe toți membrii, simpatizații și oricine citește acest mesaj cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Vă urez tuturor LA MULȚI ANI! Să ne reîntâlnim mai sănătoși, prosperi și încrezuți în practicele agricole ecologice și produsele noastre!

Anul 2020 îl văd drept un an al transformării materiei prime ecologice în noi produse ecologice pentru bunăstarea noastră a tuturor.

Cu respect, Alexei Micu.


Lasă un răspuns