Învățământ dual


Conform cerințelor standardelor internaționale competența unei organizații este dovedită și prin acte justificative despre studii. Chiar de aveți cunoștinte generale și unii sunt lideri în domeniul agriculturei ecologice, nu dispuneți de personal calificat pentru a demonstra competitivitatea la cerințele certificării. Să căutați din exterior este mai complicat, aceasta presupune costuri. 

Cunoștințele în domeniul alimentar diferă de alte studii care deja le aveți. Chiar de ați fost la un curs specializat, veți avea un an în care puneți o bază în cunoștințele aplicative pentru compania dumneavoastră, activitatea specizalizată.  Un an care se va studia cursul curiculei aplicativ, cu profesori fitotehnicieni, tehnologi și ingineri, cu materiale care le vom selecta împreună pentru a elabora documentații și practici necesare companiei dumneavoastre. CEVVC a planificat pentru 2020-2021 terenuri demonstrative pentru agricultura ecologică și împreună veți descoperi multe lucruri utile. 

Finanțarea vine din partea proiectului german și mai bine să fiți mai mulți, decât să ratați această posibilitate. Nu veți fi obligați să părăsiți lucrul decât în perioada stabilită de comun acord. Veți avea posibilitate să cunoașteți practici de laborator pentru a verifica calitatea produselor dumneavoastră, să elaborați documentațiile necesare într-o organizație.

În anexă aveți pachetul de documente pentru instruirea în domeniul agriculturii ecologice, formarea tehnico-tehnologică a personalului care nu are studii în domeniul agroalimentar. Chiar dacă aveți studii superioare și nu sunt în domeniul alimentar, veți mai avea într-un an o calificare aliniată la studiile superioare care deja le aveți. 

Nu veți suporta costuri, învățătura este gratuită, dar veți avea personal calificat documentar, ceea ce este foarte important de a demonstra pentru diferiți clienți a companiei dumneavoastră competitivitatea. 

Data limită de depunere a documentelor este până pe 29 iunie 2020.

Pentru mai multe detalii sunați la tel. 079911097 Svetlana Cociorva

Scrisoare de intenție

Regulament dual

Contract tip ucenicie în învățământul dual

Acord de cooperare


Lasă un răspuns