Ziua câmpului: Tehnici agricole practicate în gospodăria Micu&Co SRL


People in Need Moldova în parteneriat cu gospodăria Micu&Co gestionată de fermierul Alexei Micu organizează în data de 28 august 2020 începând cu 09:30, Ziua câmpului, pe lotul demonstrativ situat pe terenurile acestei unități agricole amplasată în satul Olișcani, raionul Șoldănești.

În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate lucrările agricole și rezultatele obținute în livada de prun crescută în sistem ecologic. În acest an dificil din punct de vedere climatic, vor fi discutate metodele de adaptare la condițiile extreme din acest an agricol, prin avantajele mulcirii solului, sporirea fertilității solului prin utilizarea compostului, prin menținerea solului curat de buruieni și alte practici agricole care vor face față provocărilor din anii ce urmează.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectelor: „Dezvoltarea agriculturii ecologice sustenabile în Republica Moldova” finanțat de Agenția Cehă de dezvoltare; „Agricultura ecologică fortificată”, finanțat de Agenția din cadrul Ministerului Afacerilor Economice și Politicilor de Mediu din Olanda și implementate de People in Need Moldova în parteneriat cu Prograin Organic.

Coordonate GPS  Livada de prun din satul Olișcani 47.807245, 28.736994

Agenda evenimentului

Invitație Ziua câmpului

Pentru a participa completați formularul de mai jos:

Formular de participare


Lasă un răspuns