Eveniment online, zoom: Adaptarea practicilor agricole la schimbările climatice


Unul din proiectele implementate de Asociația MOVCA are ca scop promovarea practicilor benefice mediului prin îmbunătățirea potențialului comunităților locale de adaptare la schimbările climatice.
Pentru implementarea acestui proiect au fost inițiate 2 loturi demonstrative în s. Lăpușna și s. Balceana ale raionului Hîncești, ambele loturi însemânțate cu un amestec de siderate.

În acest sens, Asociția MOVCA vă invită să participați vineri, 11 septembrie , între 17:00-18:00 la Eveniment online, ZOOM.

Tema Evenimentului: „Adaptarea practicilor agricole la schimbările climaterice” Utilizarea îngrășămintelor verzi. Loturi demonstrative al unității agricole GȚ ”Rotaru Lucia” din s. Lăpușna și s. Bălceana, raionul Hîncești.

Activitățile sunt realizate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea potențialului comunităților locale de adaptare la schimbările climatice”, implementat de MOVCA, în cadrul programului de Granturi Mici (PGM) „Cetățeni activi pentru protecția mediului”. Conținutul acesteia intră în responsabilitatea beneficiarului și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a implementatorului sau donatorului. PGM este gestionat de AO EcoContact cu suportul financiar al Guvernului Suediei, în baza acordului semnat cu Agenția de Dezvoltare Internațională a Suediei.


Un răspuns la “Eveniment online, zoom: Adaptarea practicilor agricole la schimbările climatice”

Lasă un răspuns