CNFA ANGAJEAZĂ „CONSULTANT ÎN COMUNICAȚII (part-time)” ÎN ECHIPA MOVCA


Farmer-to-Farmer (F2F) este un program finanțat de USAID implementat de CNFA în Moldova. Scopul proiectului F2F este de a genera o creștere economică rapidă în sectorul agricol. Ca parte a activităților proiectului, F2F se străduiește să crească gradul de conștientizare și să difuzeze informații despre avantajele agriculturii organice. Pentru aceasta, proiectul F2F caută un consultant în comunicare care să aibă capacitatea și experiența de a furniza servicii de relații publice și comunicare.

Consultantul în comunicații va fi detașat la Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova (MOVCA) și va sprijini colectarea și diseminarea informațiilor relevante către fermieri (cu privire la avantajele producției ecologice) și consumatori (cu privire la necesitatea susținerii producției ecologice).

Această consultanță este o sarcină part-time (sub rezerva a 20 de ore pe săptămână) și se așteaptă să înceapă în ianuarie 2021, durata contractului este estimată pentru o perioadă de 12 luni. Sub rezerva performanței satisfăcătoare a consultantului, contractul poate fi reînnoit.

Termenul limită de aplicare este 15 Ianuarie 2021, ora 23:59.

Toate detaliile necesare le găsiți în documentul de mai jos sau pe civic.md


Lasă un răspuns