Consiliul de Administrare al MOVCA a revizuit mărimea cotizaţiilor


Consiliul de Administrare al Asociaţiei MOVCA a decis revizuirea mărimii cotizaţiilor în urma unei propuneri a Adunării Generale care s-a bazat pe solicitările în acest sens ale membrilor.

Astfel, s-a hotărât ca, începând din 2021, mărimea cotizaţiei anuale să constituie pentru prestatorii de servicii – 2000 de lei, pentru fermierii ecologici – 1000 de lei, pentru producătorii care doresc să aplice practicile ecologice – 500 de lei şi pentru susţinători şi consumatori – 250 de lei.

În  context, vă îndemnăm să achitaţi la timp cotizaţia pentru a face parte în continuare din Asociaţia MOVCA şi a beneficia de suport.

Aderarea la MOVCA le permite membrilor săi să colaboreze prin crearea unor reţele, reprezentanţe şi iniţiative pentru susţinerea şi promovarea practicilor de cultivare ecologică, precum şi informarea despre mediul pozitiv şi beneficiile nutriţionale ale produselor ecologice a mass-media, consumatorilor şi a factorilor de decizie.

Membrii MOVCA stabilesc activităţi comerciale în lanţul valorilor ecologice din Moldova bazate pe standarde comune, lucrează în armonie cu mediul înconjurător şi promovează sustenabilitatea, recunosc necesitatea agriculturii ecologice pentru a fi viabilă din punct de vedere economic.

Totodată, ei recunosc independenţa tuturor părţilor componente ale comunităţii ecologice, conştientizează că întreprinderile ecologice sunt fundamentul industriei ecologice, caută şi folosesc un întreg sistem cât mai apropiat practicilor agricole de afaceri şi încurajează creşterea unui sistem durabil al produselor alimentare care este ecologic, economic viabil şi social corect.

Producătorii – de la mic la mare – sunt cea mai importantă verigă în lanţul de valori al agriculturii ecologice. Lupta pentru susţinerea fermierului ecologic este motivul principal pentru care a fost creată MOVCA.

Membrii sunt întotdeauna disponibili pentru a consulta şi a ajuta fermierii în legătură cu toate aspectele producerii, certificării şi promovării lor în domeniul agriculturii ecologice.


Lasă un răspuns