Colete poştale cu materiale informative pentru membrii MOVCA

Colete poştale cu materiale informative pentru membrii MOVCA

Asociaţia MOVCA a expediat membrilor săi prin intermediul unor colete poştale o serie de publicaţii şi materiale informative cu scopul de a-i familiariza cu unele dintre activităţile desfăşurate de echipa asociaţiei şi cu unele recomandări recente ale specialiştilor în agricultura ecologică.

Coletele conţin un afiş pe suport de hârtie în care sunt descrise principalele beneficii pe care le au membrii Asociaţiei MOVCA, precum şi broşuri sau ghiduri cu recomandări ale experţilor axate pe producerea ecologică.

Broşurile distribuite pe această cale se referă la îngrășămintele verzi în condițiile de secetă ale Republicii Moldova, tehnologiile de uscare a prunelor şi merelor, seminţele pentru agricultura ecologică, beneficiile cultivării soii, dar şi la un catalog cu fertilizanţi ecologici.

Publicaţiile au fost oferite asociaţiei din partea Programului Farmer-to-Farmer, implementat de CNFA Moldova cu suportul USAID, a Asociaţiei Obşteşti Educaţie pentru Dezvoltare (AED), cu sprijinul financiar al Fundației „Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein” (LED), EcoVisio, Donau Soja şi People in Need.


2 răspunsuri la “Colete poştale cu materiale informative pentru membrii MOVCA”

Lasă un răspuns