Câștigătorii celui de-al doilea concurs de înregistrare pe www.studii.movca.md


Cinci dintre participanţii la cel de-al doilea concurs privind înregistrarea pe platforma  www.studii.movca.md, desfăşurat în perioada 20-30 aprilie, au fost desemnaţi câştigători.

Procesul de selectare a avut loc online, prin intermediul random.org, iar premiile au fost atribuite următorilor utilizatori:

  1. Marin Dobre
  2. Nicolae Olărașu
  3. Mariana Manole
  4. Rodion Prodan
  5. Victoria Catan

Câştigătorii vor primi câte o agendă personalizată MOVCA, câte un stick USB de 16 GB cu informații valoroase despre agricultura ecologică, precum şi materiale informative despre acest tip de agricultură. Ei vor fi anunţaţi prin intermediul e-mail-urilor cu care s-au înregistrat despre modul în care îşi pot ridica premiile.

Concursul a constat în înregistrarea în calitate de utilizator al platformei www.studii.movca.md, care a fost lansată recent de Asociaţia MOVCA şi are scopul de a oferi acces la cunoştinţe în materie de agricultură ecologică. În acest moment, platforma numără 923 de utilizatori, iar până la atingerea cifrei de 2000 se preconizează ca înregistrarea să fie gratuită.

Reprezentanţii MOVCA preconizează să vină în timpul apropiat cu noi oferte legate de asimilarea acestei materii.

Platforma www.studii.movca.md a fost creată de Asociaţia patronală „Alianţa Lanţului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) în cadrul proiectului „Portalul educațional e-learning în agricultura ecologică”. Proiectul este finanțat de Programul de granturi mici al Facilității Globale de Mediu şi implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). La realizarea acestui proiect a contribuit financiar şi Programul USAID Farmer-to-Farmer.


Lasă un răspuns