Soft pentru digitalizarea proceselor informaţionale, creat în cadrul Asociaţiei MOVCA


Un program electronic pentru digitalizarea tuturor proceselor informaţionale din cadrul Asociaţiei MOVCA a fost elaborat şi implementat recent în urma unei colaborări cu reprezentanţii start-up-ului american Platformatica, al cărui fondator este moldoveanul George Moroşan.

MOVCA a beneficiat gratuit de această asistenţă, iar colaborarea a început de la evaluarea întregului sistem de schimb de date şi stabilirea listei de documente necesare în cadrul asociaţiei.

Ulterior, specialiştii Platformatica au elaborat o schiţă de soft pentru automatizarea proceselor informaţionale din cadrul MOVCA, după care un membru al echipei asociaţiei a fost instruit timp de câteva ore, pentru a ajusta, finaliza şi utiliza programul electronic în cauză.

Instruirea a fost suficientă pentru ca membrul echipei MOVCA să dispună de abilităţi pentru ajustarea şi chiar perfecţionarea pe viitor a softului. Mai mult, abilităţile obţinute în urma instruirii îi permit acestuia elaborarea de sine stătător a unor programe similare.

Platformatica reprezintă o nouă abordare în materie de automatizare a sistemelor informaţionale din cadrul întreprinderilor. Aceasta constă în oferirea unei platforme pe care persoane fără studii şi competenţe tehnice să poată crea softuri pentru digitalizarea proceselor informaţionale. Produsul oferit de Platformatica este simplu, uşor de operat şi nu necesită costuri mari de implementare. Platformatica dispune de o echipă internaţională, activează în întreaga lume şi în timpul apropiat urmează să lanseze o academie pentru a instrui doritorii de a învăţa să creeze programe electronice prin intermediul acestei platforme.

Pentru detalii,

Venedict STRIŞCA, coordonator vânzări al Asociaţiei MOVCA

Tel.: 079926967

venedict.strisca@movca.org


Lasă un răspuns