Patru producători ecologici moldoveni au participat la o întâlnire de afaceri în Sicilia


Un grup de fermieri ecologici din ţara noastră, membri ai Asociaţiei MOVCA, au participat în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B), care a avut loc la Palermo, Italia.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului internaţional de consolidare a sectorului de produse ecologice din ţările Parteneriatului Estic, „Into the Sun”, finanţat prin iniţiativa EU4Business a Uniunii Europene şi implementat în ţara noastră de Asociaţia MOVCA.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri a coincis cu desfăşurarea tot în Palermo a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa sau alimentelor și băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism și din alte sectoare conexe.

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici şi mijlocii din cele patru ţări în care este implementat proiectul „Into the Sun” – Republica Moldova, Georgia, Italia şi Lituania – au participat la întâlnirea B2B şi au vizitat Expocook 2021.

Organizatorii întâlnirii şi-au dorit să ofere întreprinderilor mici şi mijlocii prin acest eveniment oportunitatea de a stabili legături de afaceri și de a dezvolta parteneriate de lungă durată.

Pentru detalii:

Victoria CEBAN, directorul executiv al Asociației MOVCA
Tel.: 078 315 587
projects@movca.org
www.movca.md


Lasă un răspuns