Participare la un stand comun cu mai multe organizaţii partenere la Farmer-2021


Asociaţia MOVCA a participat în acest an alături de alte patru organizaţii partenere cu stand comun la expoziţiile internaţionale Farmer şi Moldagrotech. Expoziţiile s-au desfăşurat în perioada 13-16 octombrie pe spaţiile exterioare ale Megapolis Mall Everest din capitală (str. Mihail Sadoveanu 42/6) şi au inclus şi târgul „Toamna de aur”.

Cele patru organizaţii sunt: Agrobiznes, AED, EcoLocal şi EcoVisio.

În cadrul standului, vizitatorilor le-au fost oferite materiale despre agricultura ecologică, prezentări ale platformei de studii online www.studii.movca.md, o serie de broşuri axate pe producerea ecologică, editate de AED în parteneriat cu CNFA Moldova, cu MOVCA, UKZUZ şi PIN Moldova, finanțate de Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED), o hartă interactivă privind producerea ecologică, realizată de EcoVisio.

Vizitatorii au avut, de asemenea, posibilitatea de a obţine informaţii despre inputuri şi etichetarea produselor ecologice, lucrarea solului, rotaţia culturilor în acest tip de agricultură, precum şi procesul de certificare.

Totodată, la alte două standuri au fost expuse produse ecologice certificate şi în conversie ale membrilor MOVCA și EcoLocal.


Lasă un răspuns