MOVCA lansează concurs de participare la Expoziția Internațională de Produse Ecologice ”BioFach 2021”, Germania


Asociația Patronală „Alianța Lanțului Valoric în Agricultura Ecologică din Moldova” (MOVCA) lansează concursul de participare la cea mai mare expoziție de produse ecologice din Europa „Biofach 2021”. Expoziția va avea loc în orașul Nürnberg, Germania în perioada 17-20 februarie 2021.

Dacă sunteți producător, procesator, exportator agricol încadrat în cercuitul ecologic din Republica Moldova, vă invităm să participați cu stand comun al Republicii Moldova sau în calitate de vizitator.

Pentru a participa la stand este necesar să întruniți următoarele criterii de eligibilitate:

  1. Să fiți membru al Asociației MOVCA; devenind membru al asociației MOVCA puteți beneficia de acoperirea cheltuielilor expoziționale (chirie spațiu expozițional, design și construcție stand, etc.);
  2. Să completați Formularul de participare;
  3. Să dețineți certificat de producător ecologic sau certificatul care confirmă că vă aflați în perioada de conversie;
  4. Să aveți unul sau mai multe produse ecologice cu care puteți ieși pe piața internațională a produselor ecologice;
  5. Să achitați contribuția proprie de participare (contribuția va fi aprobată de către Consiliul de Administrare);
  6. Să dezvoltați împreună cu echipa MOVCA planul de participare și să urmați recomandările experților;
  7. Participanții la expoziție trebuie să cunoască limba engleză.

De menționat este faptul că Asociația MOVCA împreună cu membrii săi participă pentru al IV-lea an consecutiv cu stand de țară la expoziția Biofach. Aceasta a fost posibil datorită suportului financiar obținut de la Agenția de Investiții a Republicii Moldova, Programul Farmer-to-Farmer implementat de CNFA Moldova cu suportul USAID, Reprezentanța în RM a Organizației Cehe People in Need, Fundația Internațională ”Liechtenstein Development Service” în Moldova, proiectul “Suportul instituțional în sectorul Agriculturii Ecologice din Republica Moldova“, Donau Soja.

Acest eveniment a deschis multe posibilități în fața producătorilor locali și le-a oferit experiență inedită. Biofach este platforma de comunicare și stabilire a noilor contacte, care se transformă în colaborări frumoase, oferind posibilitate producătorilor din Republica Moldova să stabilească parteneriate de lungă durată, să realizeze primele exporturi pe piețele internaționale, să acumuleze experiență în promovarea produselor sale și să se informeze despre ultimele tendințe în sectorul ecologic mondial.

Vezi cum a fost participarea producătorilor din Moldova la Biofach la edițiile precedente: 2020, 2019, 2018.

Detalii suplimentare privind participarea la acest eveniment puteți primi contactându-ne la email-ul: info@movca.org sau la telefonul: 078-22-88-77.

Data limită de completare a formularului este 1 iulie 2020.

* vor fi selectate 4-6 companii participante, cu câte 1-2 reprezentanți de la fiecare companie.


Lasă un răspuns